Selvsalg af bolig uden ejendomsmægler

www.bolighandel.dk 

Selvsalg af boliger tager nu et nyt stort skridt fremad. Med Bolighandel.dk’s nye Boligprisberegner kan man beregne pris på alle 1,2 mio. ejerboliger plus fritidshuse i DK.

Bolighandel.dk har lanceret et gratis vurderingsværktøj, der tager udgangspunkt i det aktuelle marked.

Med “Boligprisberegneren” kan både køber og sælger fastsætte priser på alle 1,2 millioner ejerboligere og fritidshuse i Danmark. På samme tid kan kunderne få et overblik over alle udbudte og solgte boliger i det område, de ønsker.

Et af problemerne ved bankernes boligportaler er, at man ikke har indflydelse på vurderingen. Det vil aldrig kunne lade sig gøre at automatisere en vurdering 100 % baseret på statistiske data. Kun boligejeren selv kender boligen godt nok til at sætte en pris, der er justeret for attraktivitet i forhold til område, stand og beliggenhed. Med denne prisberegner kan man selv justere de faktorer, der gør boligen unik.

Prisfastsættelsen af boliger skal være fri, og vi leverer en avanceret regnemaskine og de relevante markedsdata, der skal til for at fastsætte prisen - helt ud fra samme kriterier som en ejendomsmægler ville gøre det. Det klæder både sælger og køber på til at få en realistisk dialog om prisen, og den dikteres ikke af en bank på udkig efter kunder.

Bolighandel.dk tager boligejerne seriøst

På Bolighandel.dk kan boligejere sætte en realistisk pris på deres bolig og sætte den til salg ved hjælp af en boligadvokat fra Danske BOLIGadvokater. Derved får sælger samme sikkerhed og tryghed, som ved traditionel bolighandel med samme eksponering af boligen på alle de landsdækkende boligportaler, men til en brøkdel af prisen hos en ejendomsmægler.

Sælgere kan benytte boligprisberegneren til at fastsætte udbudsprisen, købere kan anvende Boligprisberegneren og få et kvalificeret udgangspunkt for en prisforhandling.

Bolighandel.dk er en uafhængig boligportal, der rummer gode muligheder for selvsalg uden mægler - kontakt advokat Elna Barsøe for assistance.