Det siger klienterne....

"Vi har været glade for en helt igennem professionel og effektiv håndtering af sagen. Vi vil helt klart anbefale Elna Barsøe til andre og bruge hendes gode og imødekommende advokatbistand igen en anden gang". - Elisabeth og Kim, 2300 København S. 

"Jeg har været meget tilfreds med din rådgivning under hele forløbet af mit boligkøb. Det var en meget grundig gennemgang af købsaftalen på et letforståeligt sprog. Der har været en meget fin information hele forløbet igennem. Alt i alt har jeg følt, at jeg har været i gode hænder, og at du udelukkende har arbejdet i min interesse. Tak for et godt samarbejde, jeg vil bestemt kontakte dig, hvis jeg får brug for en advokat igen. Mange tak for din professionelle og omhyggelige håndtering af handlen". - Maibrit, 2300 København S.

"Vi har været 100% trygge og tilfredse med din håndtering af forløbet! Du har været rigtig fin at søge rådgivning hos ved de forskellige bump på vejen i et huskøb, når man ikke altid forstod, hvad det hele betød. Yderligere føler vi, at du har været 100% i forhold til alt det, der er foregået mellem sælger, køber, bank, mægler og advokat. Tak for et rigtig godt forløb! Vi vil klart anbefale dig til vore venner og bekendte, som står i fremtiden og skal købe bolig! - Rune, 2700 Brønshøj.

"Vi takker for en fantastisk god proces, vi har følt os i meget trygge hænder. Vi fik jo også klart set, hvilken forskel der er på discountadvokater og så dem - som dig - der tager jobbet alvorligt. Vi er meget tilfredse og vil ikke tøve med at anbefale dig til andre". - Simon og Mette, 3050 Humlebæk.

"We would like to thank you for your collaboration and your great job. We are very satisfied with the work done during the whole process of the purchase. We trusted your job especially going through all the documentation and also the arrangement of respective payments, communication with lokalbolig and the seller. It was really clarified to us how the process of buying an apartment is set in Denmark and the specific rules and requirements. It has been a pleasure." Athanasia and Ian, 2100 København Ø.

"Mange tak for indsatsen - det var super som sædvanlig ! :-)" - Rasmus, 2900 Hellerup. 

"Tak for altid professionel behandling!" - Nikolaj O, 2100 København Ø.

"Tak for et godt møde; det var rart at få tingene snakket igennem med en der arbejder for os og ikke har andre interesser i sagen. Super at få præciseret mange af de spørgsmål som opstod (både dem vi havde og dem vi slet ikke havde tænkt over)". - Safia, 2650 Hvidovre.

"Tak for din hjælp og for at være tilgængelig da det hele brændte på i sidste øjeblik. =)". - Ejnar, 2300 København S.

"Jeg har benyttet mig af Elna Barsøes professionelle hjælp både ved salg og køb af bolig. Jeg oplevede E.B. som en skarp, kompetent, omhyggelig og meget erfaren boligadvokat. Elna Barsøe sparede mig for tusindvis af kroner ved salget af mit hus ved at gennemlæse købsaftalen. Så selvfølgelig ringede jeg til Elna Barsøe, da jeg fandt mit nye hjem. Tak for dit overblik, handlekraft og ikke mindst din tålmodighed." - Karen, 2300 København S / 3140 Ålsgårde.

"Tusind tak til advokat Elna Barsøe for top-professionel bistand i forbindelse med boligkøb, som viste sig af være en kompliceret affære. Vi følte os helt trygge pga. Elna Barsøes dygtige og samvittighedsfulde håndtering af sagen. Elna Barsøe er nem at få kontakt med og formidler juridisk sprog, så man kan forstå det. Vi vil gerne give Elna Barsøe vores varmeste anbefaling (og valgte hende pga. personlig anbefaling)". - Susanne og Peter, 1561 København V.

"Professionel og yderst let bistand, hvor et hurtigt salg var muligt, da Elna var let at komme i kontakt med. Tusind tak for din store hjælp! Det har virkelig været et godt forløb." - Sebastian, 2791 Dragør.

"Elna Barsøe var meget professionel fra første møde. Hun satte mig godt ind i tingene og gjorde mig opmærksom på alle facetter af den forestående bolighandel. Det har været rigtig dejligt med professionel og kompetent hjælp." - Gitte, 2300 København S.

"Vi føler, at vi har fået en meget professionel rådgivning under hele forløbet. Vi kan trygt anbefale advokatfirmaet og vil ikke tøve med at kontakte Elna Barsøe hvis vi skulle få brug for advokatbistand i fremtiden. Mange tak for hjælpen." - Erling, 9990 Skagen / 2100 København Ø.

"Moderne tilgang og fedt at alting foregik via mail og pdf-filer. Meget nem at kontakte, god opfølgning, meget personlig kontakt. Vil anbefale til flere. Har allerede anbefalet til en ven." - Kamran, 4100 Ringsted.

"Her ved slutningen af vores boligkøb vil vi gerne benytte lejligheden til at takke for god og professionel vejledning, samt effektiv sagsbehandling." - Dan og Lisa, 2770 Kastrup.

"Som førstegangskøber var der mangt og meget, jeg var usikker på, og ikke mindst derfor var det en fornøjelse at nyde godt af Elna Barsøes omhyggelige bistand. Jeg var ikke et øjeblik i tvivl om, at min sag var i gode hænder." – Niels, 2300 København S.

"Mange tak for din indsats i forbindelse med bobehandlingen. Det er gået dejligt hurtigt og smertefrit." - Bodil, 2300 København S.

"Kort sagt har din service været professionel og rettidig. Tak for det!" - Rune, 2300 København S.

"Vi vil gerne takke dig mange gange for din indsats omkring vort sommerhuskøb. Vi har ikke oplevet problemer af nogen art, du gav en fortrinlig rådgivning, og det er gået hurtigt. Stor anerkendelse af din professionalisme." - Hanne og Ole, 2900 Hellerup.

"Vi siger dig tak for din bistand ved vores huskøb og udarbejdelsen af testamentet. Du får vores varmeste anbefalinger hos familie, venner og kolleger." - Henrik og Jeannette, 2791 Dragør.

”Jeg er meget glad for, at jeg i en jungle af boligadvokater fandt lige præcis dig, og jeg har følt mig i meget kompetente hænder fra start til slut.” - Lisbeth, 1650 København V.

"Tak for denne gang, vi er yderst tilfredse med dit engagement." - Jeanett og Michael, 2670 Greve.

"Vi siger også tak for denne gang. Vi har været meget tilfreds med din service og hjælp igennem hele processen". - Dan og Lena, 3460 Birkerød

"Jeg är mycket nöjd med det arbete Elna gjort för att hjälpa mig. Elna har helt uppfyllt mina förväntningar & kan varmt rekommendera henne till vänner. - Frida, 2300 København S.

"Elna Barsøe er engageret, effektiv og meget venlig, og jeg følte mig helt tryg ved at overdrage hende min sag. - Abigail, 2300 København S.

"Kort sagt: God, professionel rådgivning målrettet mit behov." - Peter R, 2300 København S.

"Mange tak for et godt samarbejde og god behandling af min skilsmissesag gennem hele forløbet. Jeg er meget glad og taknemmelig for din effektive og omsorgsfulde bistand." - Marianne, 4700 Næstved.

"Jeg har været ualmindelig tilfreds med din rådgivning og håndtering af mit køb af sommerhus i Kulhuse." - Hanne, 2400 København NV.

"Jeg vil hermed sige dig rigtig mange tak for dit arbejde vedr. købet af min mors lejlighed. Da min mors beslutning om salget af sit hus, og ikke mindst købet af ny bolig, har været en skelsættende begivenhed, har det for mig været meget vigtigt, at hele processen skulle falde godt ud. I den forbindelse har jeg følt stor tryghed ved, at vide, at opgaven vedr. købet af lejligheden lå i dine hænder. Det er absolut også min oplevelse, at min mor har følt den samme tryghed. Dette har derfor givet både min mor og jeg ro til alle øvrige opgaver, der følger med ved sådan et forløb, på en måde så det har føltes både godt og rigtigt". - Mary Ann, 2300 København S / Frederiksberg

"Du skal have mange tak for din assistance, den har være rigtig god, og jeg vil med glæde anbefale dig til andre som skal bruge en advokat i forbindelse med bolig køb." - Anders, 2300 København S.

"Vi har benyttet Elna Barsøe i 2 huskøb, hvor det første ikke blev til noget pga. sælger. Hun har ydet en professionel hjælp og vi har været meget tilfredse." - Rikke, 2720 Vanløse.

"Mange tak for din hjælp. Vi har været meget glade for din professionelle assistance. Vi ringer til dig, hvis der er andet :-)" - Bjørn, 2791 Dragør.

"Jeg siger tak for hjælpen og for et yderst professionelt forløb :-) " - Michael, 2400 København NV.

"Endnu engang tak for din gode hjælp! Det har været en stor lettelse og har givet mig tryghed at have dig med på sidelinjen." - Kathrin, 2620 Albertslund.

"Vi er meget tilfredse med vores advokatbistand og vil anbefale Elna Barsøe til alle! - Alex, 2770 Kastrup.

"Mange tak for et godt samarbejde. Der er ingen tvivl om at står jeg i en ny boligsituation, så vil jeg igen vælge dit firma." - Anders, 2400 København NV.

"Jeg takker for yderst kompetent rådgivning." - Troels, 2200 København N.

"Tak for samarbejdet, hvilket har været meget tilfredsstillende fra min side." - Bjarne, 3700 Rønne.

"Mange tak for din assistance i denne byggesag, du har været en stor hjælp for os." - Christian, 2700 Brønshøj.

"Tusinde tak for al din hjælp! Især for at gøre boligkøbet nemmere!" - Lena, 2400 København NV.

"Vi vil gerne sige mange tak for rigtig god professionel og personlig rådgivning, og vi vender tilbage, når vi finder vores næste hus projekt. - Helle og Jacob, 2770 Kastrup.

"Tak for din bistand i denne forbindelse. Jeg har været meget glad for den gode behandling, jeg har fået." - Mette, 2000 Frederiksberg.

"En meget stor tak for din indsats omkring vores boligkøb, opdeling i ejerlejligheder, mv. Vi føler os alle virkelig godt behandlet af dig og er glade for, at du har ført vores sag gennem denne lange proces!" - Mikkel, 2500 Valby.

"Tusind tak for god og professionel hjælp! Det føltes meget trygt at vide, at købet blev ”styret” af en der havde styr på det." - Sarinti, 2300 København S.